Ponuda

Konoba nudi brojna tradicionalna jela iz cetinskog kraja kao što su: domaći pršut, mladi kravlji sir, domaći uštipci, zeljenik te peku, janjetinu s ražnja, domaći pivac, koštradinu (suha janjetina), divljač, meso s gradela i ostala jela po narudžbi.

Gostima koji žele prespavati ili ostati više dana je na raspolaganju 7 soba, od kojih su 4 jednokrevetne i 3 dvokrevetne sobe s mogućnosti stavljanja dodatnih ležaja. Sve sobe imaju kupaonicu, klima-uređaj, TV, internet. 5 soba ima balkon.

Za pse je osiguran smještaj.

 

Ukoliko želite naučiti više o kulturi ovog prostora, u blizini su stare jezgre Splita i Trogira pod zaštitom UNESCO-a, najveći rimski grad na ovom području Salona (Solin), stara tvrđava na Klisu, brojne znamenitosti otoka Brača i Hvara te mnoge utvrde u cetinskom kraju. Na svega 2h vožnje je svjetski poznati turistički grad Dubrovnik također pod zaštitom UNESCO-a. Početkom kolovoza jedna od najvećih kulturnih manifestacija u državi, sinjska alka, se održava u Sinju. Vrijedi posjetiti i Muzej triljskog kraja u Trilju i Muzej sinjske alke u Sinju. U susjednoj Bosni i Hercegovini možete posjetiti grad Mostar, kao i hodočasničko odredište Međugorje.

Svakako bi trebalo posjetiti Tilurij, utvrdu sedme rimske legije, gdje je pronađen artefakt lopte uklesan u kip dječaka kojeg je UEFA proglasila službeno najstarijom pojavom lopte na svijetu.

Svi željni prirodnih ljepota mogu posjetiti Nacionalni park Krka, Nacionalni park Plitvička jezera, Crveno i Modro jezero kod Imotskog ili pak planine kao što je Park prirode Biokovo.

Ako ste pak željni avanturističkih izleta, u bližoj okolici možete otići na rafting, kajaking, kanjonig i ribolov na Cetinu. Nezaboravno iskustvo će vam priuštiti zip-line u Omišu. Brojne biciklističke i planinarske staze na obližnjim planinama mogu priuštiti cjelodnevne izlete na svježem zraku, kao i lov na našim lovištima. Svi ljubitelji konja mogu otići na organizirane ture ili školu jahanja u konjički klub Sv. Mihovil u Trilju.

Nekoliko stotina metara od smještaja se nalazi veliki nogometni teren NK Čaporica koji se može po dogovoru koristiti. Poviše same kuće se nalazi privatni zog za boćanje i stol za stolni tenis.